6. Tumultus Fesztivál

2015-07-31 15:00:00 Perbete (Pribeta) - futballstadion

6. Tumultus Fesztivál

Július 31,péntek:

 • 13:00 Kapunyitás
 • 15:00 Szlovákia Magyar Amatőr Zenekarok 2.Szemléje(SZMAZSZ)
 • 20:30 ZORALL koncert
 • 22:00 Kerecsen koncert
 • 0:00-2:00 Dj.Fada rock-nosztalgia disco

Augusztus 1,szombat:

 • 14:00 Kapunyitás
 • 15:00-18:00 Workshop,fórum,Temesi Berci és Benkó Ákos előadása és közös zenélése.
 • 19:00 SZMAZSZ kiértékelés,jutalmak átadása.
 • 20:00 a zsűri által egyik kiemelt amatőr zenekar koncertje
 • 21:00 KARTHAGO koncert
 • 23:00 Maiden Tribute Band koncertje
 • 1:00-4:00 Dj.Fada rock-nosztalgia disco

Helyszín: Perbete(Pribeta)-futballstadion

Jegyárak:

 • Péntek a helyszínen 7,-Euró
 • Szombat a helyszínen 10,-Euró
 • 2 napos jegy elővételben 15,-Euró

A kísérőprogramokra mindkét nap 19:00-ig a belépés ingyenes.

Elővételben jegyek június 1-től július 30-ig lesznek kaphatóak itt:

 • SAS benzinkút-Perbete,
 • Underworld Pub-Párkány,
 • Pitvar-Karva,
 • Relato hangszerbolt-Komárom

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

 

Szlovákiai Magyar Amatőr Zenekarok 2. Szemléje

2015-07-31 15:00:00 Perbete (Pribeta) - futballstadion

Szlovákiai Magyar Amatőr Zenekarok 2. Szemléje

A Szlovákiai Magyar Zenészek Egyesülete (SZMAZE) és a TUMULTUS Polgári Társulás másodízben rendezi meg a Szlovákiai Magyar Amatőr Zenekarok Szemléjét 2015. július 31-én és augusztus 1-jén a perbetei futballpályán.

A szemle egyszersmind bemutatkozási lehetőség a feltörekvő felvidéki zenekaroknak, másodsorban szakmai megmérettetés, kiváló alkalom kapcsolatok kialakítására, részvételi lehetőség zenei előadásokon, workshopokon. A szemlére bejutott együttesek értékes tárgyi ajándékokra és eszmei elismerésre tehetnek szert, a fellépő zenekarok az egész TUMULTUS Fesztiválra ingyenes meghívást kapnak, és nem utolsó sorban pedig egy hatalmas élménnyel lehetnek gazdagabbak! Fontos hangsúlyoznunk, hogy a szemle nem verseny, azonban együttműködik más tehetségkutatókkal. Célunk, hogy minél több hazai magyar amatőr zenekarnak segíthessünk az érvényesülésben. A jelentkező zenekarok közül természetesen a rátermettségük alapján választjuk ki azokat, amelyek a szemlére meghívást kapnak. Ez viszont ne keserítsen el senkit sem, mert a szemle a többiek számára is sok meglepést tartogat, ráadásul azok a nevező szólisták és zenekarok, akik az előzsűrizés alapján nem jutnak színpadra, 50%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet az idei Tumultus Fesztiválra! Azt se felejtsük el, hogy jövőre ismét bárki benevezhet. A lényeg az, hogy tapasztalatban, zenei élményben és szórakozásban gazdag két napot tölthessünk el együtt!

A szemle egyben a Hangfoglaló Magyarország tehetséggondozó program felvidéki állomása, ahonnan az arra hivatott zenekar egy neves szakmai zsűri jóvoltából egyenesen bekerül a budapesti döntőbe, ami a Music Expo hangszer-, hang-, fény-, színpad- és stúdiótechnikai kiállítás egyik kiemelt rendezvényeként Budapesten kerül megrendezésre, és ahol nem mellesleg a fődíj 1.000.000 Ft! Tavaly a komáromi Kerecsennek adatott meg a döntőbe jutás lehetősége, akik a döntő legjobb,kiemelt 7 zenekara közt végeztek!

A szemlére bejutó zenekarok/előadók további jutalmainak listája egyre bővül. Egy kis kedvcsináló:

 • Automatikus részvételi lehetőség a tatabányai Peron Music Tehetségkutatón (tavaly az ímelyi Gilotin vehetett részt rajta: videó)
 • A szemle egyik zenekara/előadója felléphet a 6. Tumultus Fesztivál headliner bandájának előzenekarént (tavaly a dunaszerdahelyi Rainy Mood élhetett ezzel a lehetőséggel az Ossian előtt: videó)
 • Teljes videoklip elkészítése (újdonság!)
 • 1 zeneszám komplett elkészítése a hangrögzítéstől a keverésen át a masterig (tavaly a köbölkúti endlessTrip jutott ehhez a lehetőséghez: videó)
 • Vásárlási utalványok 10 és 20 százalékos árengedménnyel a komáromi Relato hangszerbolt jóvoltából minden résztvevő számára.
 • A Tumultus polgári társulás a szemlén résztvevő zenekarokat a lehetőségeihez mérten fellépteti más rendezvényein is!

A szakmai elbírálás kritériumai szólisták és zenekarok esetében:

 • A szerzemények kiforrottsága, hangszerelés, egyediség, a dalszöveg minősége, összhang a mondandó és a zene között, a produkció átélése (feeling), hangszeres tudás, színpadi megjelenés és koreográfia, összhatás.

A Szlovákiai Magyar Amatőr Zenekarok 2. Szemléjére nevezhetnek:

 • Szlovákiai lakhellyel rendelkező, magukat szlovákiai magyarnak valló személyek ill. zömmel szlovákiai magyar tagokból álló, szlovákiai bázissal rendelkező csoportok, zenekarok, együttesek.
 • Műfaji megkötés nincs, a lényeg, hogy élő muzsikáról legyen szó
 • Magyarországi jelentkező nem nevezhet.

Jelentkezési feltételek:

 • Legalább 2 értékelhető minőségű, saját szerzeményeket tartalmazó felvétel, amit a jelentkezők e-mailben (mp3 formátumban, vagy audió illetve videó link csatolásával) az info@zene.sk e-mail címre küldhetnek el.
 • A döntőben előadott számoknak saját szerzeményeknek kell lenniük.
 • Jelentkezési határidő: 2015. Június 31.
 • Szelektálás módja: előzsűrizés
 • Nevezési díj: 25 euró, melyet csak az előzsűrizés által bejutott zenekaroknak kell átutalniuk július 20-ig a Tumultus polgári társulás hivatalos számlájára. Maga a jelentkezés ingyenes!

Egy kis ízelítő a tavalyi szemléről: videó

A Szlovákiai Magyar Amatőr Zenekarok 2. Szemléjének kiemelt támogatója a Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet.

 

Lázadó Tumultus - AURÓRA koncert

2015-03-14 20:00:00 B5 Bár-Perbete

Lázadó Tumultus - AURÓRA koncert

Mersz e még az lenni, ki régen voltál ???
Folyik e még az ereidben lázadó vér ???
Nyújtanád e még kezed, ha a padlón találsz ???

Őszinteséggel és becsülettel vagyunk összeláncolva Testvér - ezért nem tudnak minket elválasztani egymástól !!! Maradtunk még páran, kik nem engedünk elveinkből! Tisztellek, becsüllek és mindíg szívesen látlak! Találkozunk Perbetén.

Fellépők: Rock-Stone, AURÓRA, Avalanche

Beugró: 5 Euró

 

SZILVESZTERI TUMULTUS 2014

2014-12-31 19:30:00 Perbete (Pribeta)

SZILVESZTERI TUMULTUS 2014

Idén sem maradhat el a a három éve töretlen sikernek örvendő SZILVESZTERI TUMULTUS a perbetei kultúrházban!

Visszajáró vendégeink jól tudják, hogy egy igazi "erezd el a hajamat" buliról van szó, mely kötöttségek nélküli szórakozást kínál 18-tól egészen az 50-esek korosztályig. Köztudott rólunk, hogy mindíg nagy hangsújt kap nálunk az ÉLŐ zene, ezért a DISCO-val egy igazi buli zenekar a 6 tagú, teljesen élőben zenélő SHOODY BREAK váltakozik majd a színpadon. Az est házigazdája idén is a gentleman-ok mohikánja, Mr.DUKE!!!

Az öltöny és kisestélyi öltözék nem kötelező!!! Nálunk sportosan is lehetsz elegáns!

Természetesen nem maradhat el a TOMBOLA sem, ahol érdekes és értékes ajándékokat sorsolunk ki. Az akció jellege az idén is "batyus" és asztalt kell foglalni! Az asztalfoglalás történhet 2, 3, 4 de akár 20 személyre is. Az ülésrendet igény szerint állítjuk össze. A jegy ára 1 személy részére 10 euró, 14 éves korig pedig 5 euró. Az ár a Dj-n és zenekaron kívül tartalmaz még minden asztalra bort, üdítőt, kávét, és némi ropogtatnivalót.

Az akcióra a jegyek korlátozott számban kaphatóak,ezért érdemes minél hamarabb asztalt foglalni! Az esemény a Perbetei Kultúrházban kerül megrendezésre.

Jelentkezni és érdeklődni lehet a 0918526785 számon (Dombóvári Balázs), vagy a Perbetei Kultúrházban, esetleg email-ben itt: dombesz@gmail.com.

 

Tumultus Rock-Karácsony

2014-12-27 20:00:00 B5 Bár Perbete

Tumultus Rock-Karácsony

HOHOHOHOHÓÓÓÓÓÓÓ!

Mi már írtunk a Jézuskának,és egy fergeteges bulit kértünk tőle karácsonyra.A beépített angyalaink már megsúgták,hogy fent a Góré rábólintott!!!

A Mennyországban is Rock&Roll szól!!

Fellépnek: NAUTILUS, NA DOSAH, THE FLANNELS

Beugró: 1 Euró

 

5.TUMULTUS FESZTIVÁL

2014-08-02 15:00:00 Perbete (Pribeta) - futballstadion

5.TUMULTUS FESZTIVÁL

Kedves Hölgyek és Urak, fiúk, lányok, TUMULTUS szimpatizánsok!

Idén 5-ször kerül megrendezésre a TUMULTUS FESZTIVÁL a perbetei futbalpályán. Aki ismer minket, vagy a tevékenységünket, az tudhatja, hogy minden egyes rendezvényünkön igyekszünk valami újat mutatni. A tavalyi fesztivál alkalmával megfogalmazódott bennünk, hogy a hazai magyar zene, és a feltörekvő zenekarok, előadók nem kapnak elég teret, hogy megmutathassák magukat, ezért idén megszervezzük a Szlovákiai Magyar Amatőr Zenekarok 1.Szemléjét, melyre a Tumultus Fesztivál első napján kerül sor. Megpróbjuk ezt az eseményt valóban érdekessé és föleg értékessé tenni a feltörekvő zenekarok, előadók számára!
A szombati nap pedig a felhőtlen szórakozásé.

Tisztelettel és még nagyobb alázattal - TUMULTUS csapat

 

IV.Tumultus Fest 2013 Perbete

2013-07-26 00:00:00 Perbete (Pribeta) - futballstadion

IV.Tumultus Fest 2013 Perbete

Idén negyedszer került megrendezésre a Tumultus Fesztivál július 26-án és 27-én Perbetén, ami első alkalommal 2 naposra bővült, ez által még színesebb programot kínálva az odalátogatóknak. A pénteki napon a keményebb műfajok kaptak teret, a Pokolgép zenekarral az élen. Szombaton vegyesebb stílusú zenei műsor várta a nagyérdeműt, melyet a Zanzibár zenekar koncertje tett felejthetetlenné. Továbbá felléptek még a Gilotin, a Phoenix, a Rockstone, a ZBG, a Maddogx, az Arizóna és az MTB. A Queenless zenekar sajnos családi okok miatt nem tudott fellépni.

Úgy érezzük az elmúlt évekhez képest idén ismét sikerült magasabb színvonalat nyújtaniuk, és ez az, ami már ma motivál minked a következő fesztivál megszervezésére. A fesztivál legnagyobb tanulsága az az, hogy a rock él és halhatatlan.

 

P.Mobil koncert

2013-03-16 20:00:00 Perbete, kulturház

P.Mobil koncert

2013. március 16-án a Tumultus polgári társulás ünnepélyes P. Mobil koncertet szervezett a perbetei kultúrházban. Este 20:00ra hatalmas tömeg gyűlt össze a kultúrházban, aki türelmetlenül várta a perbetei gyökerekkel rendelkező Nautilus zenekar fellépését. 21:30kor működésbe lépett a perpetuum mobile azaz a P.MOBIL. A magyar rock legenda – aki egyébként idén ünnepli működésük fennállásának 44. évfordulóját – eljátszotta összes nagy slágerét és szórakoztatta a több mind 500 embert, akik jelenlétükkel megtisztelték a zenekart. Az estet az M-Rock zenekar zárta, aki gondoskodott a jó hangulatról az ott maradottak számára.

 

KALAPÁCS koncert

2012-11-03 20:00:00 Perbete, kulturház

KALAPÁCS koncert

KALAPÁCS koncert

További fellépők:

WAR IS OURS (SK)
CSODATANKER (HU)
ROCK STONE (SK)

Belepő: 5€

Mindenki rendelkezésésre áll majd a CITY BUS fuvarszolgálata,méghozzá akciós árakon! 0949389121

 

Tumultus Fest After Party

2012-09-15 20:00:00 Perbete, Ruzsi "Santúr" kocsma

Zene: Expired Passport - unpugged version

Belépés ingyenes.

 

I. Csúzi nyár

2012-07-28 20:00:00 Csúzi borozó

I. Csúzi nyár

A Tumultus és a Csúzi borozó 2012. július 28-án egy nagy bulit készít számotokra, ahol a BON BON zenekar ad elő élő koncertet nagyzenekari felállásban! Továbba fellép Barna Gergő, majd a bulit a Diamonds zenekar zárja.

Belépő: Elővételben: 6€
Helyszínen: 8€ 12 éves korig: ingyenes !
12-15é : 4/6€

 

Tűzmadár koncert (Gilotin,Phoenix)

2012-03-17 20:00:00 Perbete, Kulturház

Tűzmadár koncert (Gilotin,Phoenix)

Az idei – jubileumi - év nagy jelentőséggel van falunk minden lakosára és szervezetére egyaránt. Nem kivétel ez alól az egyre közkedveltebb TUMULTUS polgári társulat tagjai sem, akik legfőképpen a zene területén gondoskodnak maradandó élményekről. Nagysikerű szilveszteri mulatságuk után, március 17-én egy újabb esti műsort hoztak létre a rock zene kedvelőinek. Három formáció szórakoztatta a közönséget, név szerint a GILOTIN a PHOENIX és a TŰZMADÁR együttesek. Egyedi produkcióikkal felkeltették a szórakozó közönség és a média figyelmét is egyaránt. Lacza Gerő a PÁTRIA rádió műsorszerkesztője készített riportokat „LeszMaZene” című műsorába, aminek hála messzire szállhat szép falunk jó híre.

 

Karácsonyi Tumultus Jam

2011-12-23 21:00:00 Perbete, Fűri utcai bár

Karácsonyi Tumultus Jam

A Tumultus társulás idén is megszervezte a Tumultus-karácsonyt. A remélhetőleg hagyománnyá váló akció a tavalyihoz hasonlóan most is ingyenes volt és most is perbetei zenekar volt az est főszereplője. A BaBóBeBi zenekar előtt a hangulat fokozásáért az ógyallai ZBG zenekar felelt, feladatát tökéletesen megoldva. A képek magukért beszélnek, mindent elárulnak az est hangulatáról.

 

Tumultus Jam Session

2011-11-19 21:00:00 Perbete, Fűri utcai bár

Tumultus Jam Session

November 19-én két zenekar látogatott el Perbetére, hogy egy jó kis Tumultus-bulit csapjanak a Bárban. Az estét a szőgyéni Stroke zenekar nyitotta, egy nagyon fiatal zenekar, de már most jól játszanak feldolgozásokat és saját számaik is érdemesek arra, hogy felfigyeljenek rájuk. Aztán lépett a közönség elé a Brockolee zenekar Tatáról. Ha buliról és jó hangulatról kell gondoskodni, akkor ez a zenekar garancia. Széles repertoárjukban mindenki talál magának valót, a srácok energiája pedig magával ragadja a közönséget. Hajnalig tartott ez a Tumultus jam, régen volt ehhez fogható buli a Bárban.

 

Tumultus Jam Session

2011-11-05 21:00:00 Ógyalla, Aditor játékterem

Tumultus Jam Session

November 5.-én, szombat este egy új helyszínre szervezett zenés akciót a Tumultus társulás. Az ógyallai Aditor játékterembe hívtuk el a História zenekart és rajongóit. A naszvadi zenészek szinte mindent eljátszottak, a régi ismert számaikat, feldolgozásokat és számokat az új albumukról, ami az „Árva fillér” nevet viseli és az érdeklődők a helyszínen megvásárolhatták. Annak ellenére, hogy szűkössége miatt az Aditor nem a legideálisabb hely egy élőzenés koncerthez, nagyon jó hangulatú este volt.

 

NAUTILUS CD PROMO 2011

2011-10-22 20:00:00 Perbete, Kultúrház

NAUTILUS CD PROMO 2011

Egy újabb zenei estet sikerült összehoznunk az élő zenét kedvelők számára. Több kiváló ok is volt ennek az estének a létrehozására, többek közt a hosszú távú kapcsolat a Nautilus zenekarral, 10 éves évfordulója a zenekar megalakulásának, továbbá az tény, hogy az együttes kiadott 1 újabb cd-t. A rajongókkal együtt örültünk a fantasztikus koncertre és a távoli tervekben ott lebegett a zenekar következő fellépése a III. Tumultus feszten.

Sajnos nem minden történik úgy ahogy szeretnénk, és mint a derült égből a villámcsapás, olyan hirtelen ért minket az a hír, hogy a zenekar szeptemberben végleg feloszlik. Ezt a hírt a zenekar frontembere - Pici (Roman Jóba) - is megerősítette.

Ennek értelmében október 22-én megszerveztük a zenekar búcsúkoncertjét. Az est további fellépői a Crazy Dayz és a Connector voltak, akik szintén nagy sikert arattak. Köszönjük a rajongók és a látogatók részvételét, már örülünk a következő találkozásra, és ha megkedveltetek minket, legközelebb hozzátok el a barátaitokat is.

 

Tumultus Jam Session

2011-10-08 21:00:00 Perbete, Fűri utcai bár

Tumultus Jam Session

Az „új klubszezon” október 8-án vette kezdetét, melyre az M-Rock együttes fogadta el meghívásunkat. A látogatók már jól ismerték a zenekart, mégpedig a II. Tumultus fesztről. A megfelelő hangulatról a 80-as és 90-es évek legnagyobb rock slágereivel gondoskodtak. Mindenki, aki eljött, jól szórakozott egészen a hajnali órákig.

 

II. Tumultus Feszt

2011-08-20 16:00:00 Perbete (Pribeta) - futballstadion

II. Tumultus Feszt

Augusztus 20-án a perbetei sportpályán végbement a II. Tumultus Feszt. Az idei fesztiválon egész napos programmal vártuk a látogatókat. 9:00 órakor minifutbal tornávval vette kezdetét a fesztivál 6 csapat jelenlétével. A győztes serleggel volt megjutalmazva. A folytatásban lovasbemutató következett főleg a gyermekek részére.

A fesztivál zenei része a Colorado zenekarral kezdődött. Őket követte a Meander együttes (Pink Floyd tribute band) a legnagyobb Pink Floyd slágerekkel. A következő fellépő a Room Service volt (Bryan Adams tribute band). Az est fénypontja Nagy Feró és a Beatrice volt, aki közel 800 embert szórakoztatott másfél órás műsorjával. Ezzel még nem volt vége az estének, ugyanis 1 fantasztikus zenekar következett, a Hollywood Rose (Guns n Rose), kitűnő énekessel az élen, akik eljátszották a Guns n Roses összes slágerét. A végső atmoszféráról az M-Rock zenekar gondoskodott, amely a 80-as és 90-es évek legnagyobb magyar rock slágereit játszotta.

Minden vendég és fellépő teljes mértékben meg volt elégedve a hangosítással, magával a fesztivál megszervezéssel illetve a pénztárcabarát árakkal. A remek idő alkalmat adott a sátorozásra is. Minden látogatónak tetszett a fesztivál, és reméljük, hogy jövőre is találkozunk a fesztivál 3. évfolyamán.

 

Blues Jam Session

2011-04-30 21:00:00 Perbete, Fűri utcai bár

Blues Jam Session

Áprilisban ismét Blues Jam Session Perbetén. Fellépnek a D. Blues Band és a BaBóBeBi zenekarok. A helyszín változatlan Perbete a "Rubaňská" bár. Mindenkit szeretettel várunk.

Belépő: 1€

 

Húsvéti blues est

2011-04-23 21:00:00 Ímely, B3 Cukrászda-Bár

Húsvéti blues est

Minden blues kedvelőt meghívunk a Tumultus húsvéti blues estére. A rendezvény 2011. Április 23.-án Ímelyen lesz a B3 Cukrászda-Bár -ban. Fellépők Csukamájolaj és Hajlok Blues Band.

 

Blues Jam Session

2011-03-26 21:00:00 Perbete, Fűri utcai bár

Blues Jam Session

Márciusi vendégünk a lévai Men in Age Blues Rock zenekar volt. A helyszínt változatlanul Perbetén a "Rubaňská" bár adta.

Belépő: 1€

 

Blues Jam Session

2011-02-12 21:00:00 Perbete, Fűri utcai bár

Blues Jam Session

Véget ért a karácsony és már éhezel egy kis blues-ra, hát éhségedet Február 12.-én csillapíthatod. A Tumultus csapata a Blues And Roll és Blues Revolver együtteseket tálcán szolgálja a nagyérdemű elé. A helyszín változatlan Perbete a "Rubaňská" bár. Mindenkit szeretettel várunk.

Belépő: 1€

Vstupné - Belépő : 1€

 

Blues Jam Session

2010-12-23 21:00:00 Perbete, Fűri utcai bár

Blues Jam Session

Karácsonyi Tumultus buli, a buli elején fellepnek a legutóbbi Ki Mit Tud résztvevői. Zenél a BaBóBeBi, amit fergeteges hosszú Jam követ, sok-sok zenésszel.

Belépés ingyenes.

 

Blues Jam session

2010-11-20 21:00:00 Perbete, Fűri utcai bár

Blues Jam session

Újra Blues Jam Session ezúttal: Expired Passport

 

Blues Jam Session

2010-10-02 21:00:00 Perbete, Fűri utcai bár

Blues Jam Session

Újra Blues Jam Session ezúttal: Vadvirágok Blues Band

 

Tumultus Fest

2010-08-21 17:00:00 Perbete (Pribeta) - futballstadion

Tumultus Fest

Augusztus 21-én valósult meg Perbetén az első „Tumultus Fest” elnevezésű blues-rock jellegű fesztivál, a helyi Tumultus polgári társulás szervezésében. A társulás tavaly télen alakult, több zenés rendezvényt valósított meg, valamint hasonló rendezvények hangosításával is foglalkozik. Ez a fesztivál volt az eddigi legnagyobb akciójuk, a perbetei sportpályára várták az érdeklődőket, ahol délután öt órakor Sukola Kornél, a szervező csapat képviselője üdvözölte az egybegyűlteket.

A fellépő zenekarok (szám szerint hét) sorát az imelyi Gilotin nyitotta meg délután öt órakor. A tehetséges fiatal zenekar kizárólag saját szerzeményeket adott elő az akkor még épp csak gyülekező közönségnek. Őket a nagykéri Csukamájolaj zenekar követte, majd a História Naszvadról.

Este nyolcra már kisebb tömeg alakult ki a színpad előtt, ekkor lépett fel a Nautilus zenekar. Az előző együttesektől megszokottnál jóval keményebben csaptak a húrokba, a közönség pedig vette a lapot, egyre jobb volt a hangulat a színpad előtt.

A könnyűzene teljesen más rétegeit tárta fel a hallgatóság előtt a Póka Egon Experience, színvonalas, igényes előadásmóddal, Hendrix-feldolgozásoktól a régi Hobo Blues Band-es slágerekig.

Marián Greksa, kicsit késett ugyan, de meglepte a szervezőket és a közönséget egyaránt. A beígért kísérőin, Boris Brnán és Henry Tóthon kívül magával hozta a cseh Richard Scheuflert, aki egy világszerte elismert zenész, zeneszerző és producer. Ezen az estén ő játszott a basszusgitáron. Mint kiderült, rá vártak Pozsonyban, ezért volt az a húszpercnyi késés, amit azonban elnézett a formációnak a közönség, hallva azt, amit eztán nyújtottak. Nagyrészt régi Demikát-slágereket adtak elő, rendkívül igényesen és zenei pontossággal, egyetlen hiba nélkül.

A végére következett a kis csúszás miatt már türelmetlen Helldorado együttes. Saját bevallásuk szerint kissé nyugtalanok voltak, mivel ekkorra már jóval túl jártunk az éjfélen, amikor valójában nekik kellett volna következniük, aggódtak, hogy a közönség fáradt lesz, és nem várja meg őket. Ez a félelmük azonban nem igazolódott be. Igaz, már nem volt olyan nagyszámú közönségük, mint az esti órákban játszó zenekaroknak, de annyi biztos, hogy az ő közönségük volt a leghangosabb és leglelkesebb. Nem is csoda, hogy éjjel kettő körül elégedetten mosolyogva jöttek le a színpadról.

Aki eljött, az egy sokszínű fesztiválon vehetett részt, szép számmal voltak sátorozók is, voltak, akik már az előző este érkeztek és csak másnap reggel indultak haza. A szervezők szerint az eladott jegyek száma alapján összesen 500 ember fordulhatott meg azon az estén a perbetei sportpályán. Jó kezdet ez egy olyan vidéki rendezvény számára, amit a Tumultus társulás tagjai tradícióvá szeretnének tenni.

 

Blues Jam Session

2010-05-29 21:00:00 Perbete, Fűri utcai bár

Blues Jam Session

A jóból sosem elég! Május 29-én újra perbetére látogat a Csukamájolaj zenekar, de ezúttal nem egyedül jön hanem a Hajlok Blues Band kíséretében. A buli 21:00-kor kezdődik, mindenkit szeretettel várunk!

 

Blues Jam Session

2010-04-17 21:00:00 Perbete (Pribeta)

Blues Jam Session

Alig egy hónap telt el azóta, az Easy Blues hatalmas bulija óta, és a Tumultus kis csapata máris gondoskodik a folytatásról! Április 17-én a História zenekar látogat el az előző Blues Jam Session helyszínére. A buli 21:00-kor kezdődik, mindenkit szeretettel várunk!

Kedvcsinálóként nézzétel és hallgassátok a História "Kína" című számát:

 

Blues Jam Session

2010-03-06 21:00:00 Perbete, Fűri utcai bár

Blues Jam Session

Az ünnepek és a farsangi időszak után újra munkához láttunk. Most már kockáztattunk, hiszen kezdtek az emberek megismerni, olyasmit kellett letennünk az asztalra, amivel még növelhetnénk a bizalmat és az érdeklődést. A helyszín újra Perbete, de egy kisebb, családiasabb hangulatú hely, aminek a neve egyszerűen csak „Bar”.

A párkányi Easy Blues zenekar kevésbé volt számunkra ismert, mint azok, akikkel eddig együtt dolgoztunk, de végül tökéletes választásnak bizonyult. Klasszikus amerikai blues és rock and roll számaikkal, Muddy Waters, John Lee Hooker, ZZ Top, vagy akár Elvis-feldolgozásaikkal igazán fergeteges hangulatot varázsoltak a megjelent közel 70 vendég számára. Aztán persze a hab a tortán, a megszokott örömzene, a jam. A zenészek adták egymásnak hangszereiket, a közönség nagy örömére, és kiderült, hogy a megjelentekből, akár három különböző zenekart is össze lehetne hozni. Éjjel kettőig szólt a zene, a kitartóbbak csak hajnali négykor indultak haza.

 

Rock-buli Ógyallán

2009-10-31 21:30:00 Ógyalla, bar u Aničky

Rock-buli Ógyallán

Felbuzdulva az első akciónk sikerén, úgy határoztunk, hogy ki kéne mozdulni falunkból, és az ógyallai Anička-bárba szerveztük a következő rendezvényt. Műfajában ez az est eltért az elsőtől, a blues-nál keményebb zenét, punk-rockot és metált játszó zenekarokat hívtunk meg, az R.I.Pain-t és a Nautilus-t. Persze ők sem voltak ismeretlenek számunkra, a Nautilus eredetileg perbetei alapítású banda, az R.I.Pain-nel pedig párszor volt szerencsénk találkozni, hangosítottuk is őket.

Talán a műfaj jellegzetessége miatt, de el lehet mondani, hogy itt az elvárásainkat is felülmúlta az, ahogy a közönség szórakozott. Bebizonyosodott előttünk, hogy szükség van a rendezvényeinkre, hiszen rengeteg fiatalt mozdított meg a zene ez alkalommal is.

 

Jam a Pizzériában

2009-09-19 19:30:00 Pizzeria centrum, Perbete

Jam a Pizzériában

Ez volt az első akciónk. Nem kockáztathattunk, bár nem is volt mit, hiszen sem az anyagiak tekintetében, sem más téren nem volt veszítenivalónk. Mindenesetre biztosra mentünk. A Hajlok Blues Band – Csukamájolaj páros nagyon bevált, ezt mi jól tudtuk, régóta kapcsolatban vagyunk velük és ismerjük rajongótáborukat, emellett azt is feltételeztük, hogy a Perbetén újdonságnak, csemegének számító akció a helyieket is vonzza majd.

Ezek a feltételezéseink beigazolódtak, hatalmas bulit csinált a két banda, az igazi a vége lett volna, a jam, az örömzene, de sajnos a szórakozóhely nyitvatartási ideje arra kényszerített, hogy félbeszakítsuk. Ebből is tanultunk

 

Facebook

Események

6. Tumultus Fesztivál

Perbete (Pribeta) - futballstadion
JÚL 31 15:00

"UGYE ELJÖSSZ MÉG…"
Szlovákia Magyar Amatőr Zenekarok 2.Szemléje, Kerecsen, Zorall, DJ. Fada, Karthago, Maiden Tribute Band

Szlovákiai Magyar Amatőr Zenekarok 2. Szemléje

Perbete (Pribeta) - futballstadion
JÚL 31 15:00

A Szlovákiai Magyar Zenészek Egyesülete (SZMAZE) és a TUMULTUS Polgári Társulás másodízben rendezi meg a Szlovákiai Magyar Amatőr Zenekarok Szemléjét 2015. július 31-én és augusztus 1-jén a perbetei futballpályán.

Lázadó Tumultus - AURÓRA koncert

B5 Bár-Perbete
MÁR 14 20:00

AURÓRA , Rock-Stone és Avalanche koncert a perbetei B5 bárban. Beugró: 5 Euró

SZILVESZTERI TUMULTUS 2014

Perbete (Pribeta)
DEC 31 19:30

Shoody break, disco, tombola, konfetti, FANTASZTIKUS HANGULAT!!!! Az est házigazdája idén is a gentleman-ok mohikánja,Mr.DUKE!!!

Tumultus Rock-Karácsony

B5 Bár Perbete
DEC 27 20:00

NAUTILUS, NA DOSAH, THE FLANNELS

5.TUMULTUS FESZTIVÁL

Perbete (Pribeta) - futballstadion
AUG 02 15:00

OSSIAN koncert

IV.Tumultus Fest 2013 Perbete

Perbete (Pribeta) - futballstadion
JÚL 26 00:00

Gilotin, Phoenix, POKOLGÉP, Rock Stone, ZBG, MadDogx, Arozóna, ZANZIBAR, Queenless, MTB

P.Mobil koncert

Perbete, kulturház
MÁR 16 20:00

P.MOBIL, Nautilus, M-Rock

KALAPÁCS koncert

Perbete, kulturház
NOV 03 20:00

WAR IS OURS, CSODATANKER, ROCK STONE

Tumultus Fest After Party

Perbete, Ruzsi "Santúr" kocsma
SZEP 15 20:00

Expired Passport

I. Csúzi nyár

Csúzi borozó
JÚL 28 20:00

BON BON zenekar, Barna Gergő, Diamonds zenekar

Tűzmadár koncert (Gilotin,Phoenix)

Perbete, Kulturház
MÁR 17 20:00

GILOTIN, PHOENIX, TŰZMADÁR

Karácsonyi Tumultus Jam

Perbete, Fűri utcai bár
DEC 23 21:00

ZBG, BaBóBeBi

Tumultus Jam Session

Perbete, Fűri utcai bár
NOV 19 21:00

Brockolee, Stroke

Tumultus Jam Session

Ógyalla, Aditor játékterem
NOV 05 21:00

História zenekar

NAUTILUS CD PROMO 2011

Perbete, Kultúrház
OKT 22 20:00

Nautilus, Crazy Dayz, Connector

Tumultus Jam Session

Perbete, Fűri utcai bár
OKT 08 21:00

M-Rock

II. Tumultus Feszt

Perbete (Pribeta) - futballstadion
AUG 20 16:00

Colorado, Meander, Room Service, Nagy Feró és a Beatrice, Hollywood Rose, M-Rock

Blues Jam Session

Perbete, Fűri utcai bár
ÁPR 30 21:00

D Blues Band, BaBóBeBi, + meglepetés BEATLES revival band !!!!!!!!!!

Húsvéti blues est

Ímely, B3 Cukrászda-Bár
ÁPR 23 21:00

Csukamájolaj, Hajlok Blues Band

Blues Jam Session

Perbete, Fűri utcai bár
MÁR 26 21:00

Men in Age (Léva)

Blues Jam Session

Perbete, Fűri utcai bár
FEB 12 21:00

Blues And Roll (Csolnok - HU) , Blues Revolver (Csolnok - HU) , Jam , Jam, Jam... R.I.P. - Gary Moore

Blues Jam Session

Perbete, Fűri utcai bár
DEC 23 21:00

Karácsonyi Tumultus Blues Jam Session

Blues Jam session

Perbete, Fűri utcai bár
NOV 20 21:00

Expired Passport

Blues Jam Session

Perbete, Fűri utcai bár
OKT 02 21:00

Vadvirágok Blues Band

Tumultus Fest

Perbete (Pribeta) - futballstadion
AUG 21 17:00

Gilotin , Nautilus, História , Csukamájolaj , Grexa (Marian Greksa - Henry Toth), Póka Egon Experience (H) , Helldorado (H)

Blues Jam Session

Perbete, Fűri utcai bár
MÁJ 29 21:00

Csukamájolaj zenekar, Hajlok Blues Band

Blues Jam Session

Perbete (Pribeta)
ÁPR 17 21:00

História zenekar

Blues Jam Session

Perbete, Fűri utcai bár
MÁR 06 21:00

Easy Blues

Rock-buli Ógyallán

Ógyalla, bar u Aničky
OKT 31 21:30

R.I.Pain és Nautilus koncert

Jam a Pizzériában

Pizzeria centrum, Perbete
SZEP 19 19:30

Hajlok Blues Band, Csukamájolaj

Támogatóink